Follow Us @syahbinar

Tuesday, 30 January 2018

Tahun 2018

Assalamualaikum.

Dah lamaaa sangattt biarkan blog ni. Huhuhu. Malasss yakmattt. Kadang taktau nak bercerita tentang apa. Ini merupakan tahun ketiga aku menggunakan blog di bawah domain syahbinar dot com. Alhamdulillah, masih diberi peluang oleh pihak penaja. hahaha terima kasih bebanyak lahh kerana sudi menaja. 
Sebenarnya, aku pun taktau nak menulis apa ni.. dan mungkin lepas ni blog ni banyak perkongsian tentang resepi kot sebab sekarang ni aku banyak menggunakan medium Instagram. Tapi aku ada terbaca kalau perkongsian di website ni lebih user friendly sikit, sebab kebanyakan kita akan menggunakan Google Search untuk mencari sesuatu. 
Tapi nanti bila aku ada sebarang idea untuk menulis nanti aku cerita lah disini. Doakan semoga aku terus diberikan semangat untuk mengemaskini blog ini. Blog ni pun masih lagi dalam maintenance, sebab aku pun pening dan dah lupa dah dekat mana nak godek-godek setting untuk layout semua ni. 

Sekian itu sahaja buat kali ni.