Selamat Hari Lahir Syahbinar!

by - 00:00

Assalamualaikum...

Alhamdulillah. 4 Januari merupakan tanggal hari lahir aku yang ke-23. Sungguh pantas masa berlalu, hanya kita sahaja yang masih terleka. 
Terima kasih Ya Allah kerana memberikan aku kesempatan untuk hidup di muka bumi ini, sekaligus masih memberi peluang untuk aku memohon keampunan daripada-Mu. Aku bersyukur kepada-Mu kerana memberi nikmat kehidupan di usiaku yang ke-23 ini, juga memberiku kekuatan untuk mengharungi cabaran dan liku-liku dalam kehidupan. Semoga dengan melangkahnya tahun 2017 ini membuka lembaran baru dalam kisah kehidupanku.

Sedar tidak sedar, usia blog ini juga sudah setahun. Blog syahbinar.com ini sebenarnya aku gunakan untuk berkongsi apa-apa dengan orang ramai, tapi aku sendiri pun taktau sangat apa niche dia. Hahah.
Harapnya ada manfaatnya untuk semua. Terima kasih juga kepada orang yang menaja domain blog ni. Memang impian dari dahulu lagi untuk memiliki domain sendiri sejak terjun ke dalam dunia blogging ni.

Terima kasih diatas semua ucapan dan doa kalian sempena hari lahirku ini. Semoga Tuhan merahmati kalian juga. 

#syahbinarturns23 Google ni tetiap tahun wish tauu! :*

Pengaruh internet sangat kek ni, aku try la buat ni, nampak menarik untuk diambik gambar je, kalau nak makan susah. Hahah. Takpa, nanti aku berkongsi di next entry. You May Also Like

0 comments