Follow Us @syahbinar

Sunday, 26 June 2016

Cuti Semester Bermula

Assalamualaikum.

Dah hampir sebulan biar blog ni tidak berupdate. Nak kata busy tu, busy la jugak hahah. Dengan final exam bagai, dan aku taktau nak update apadia. Target aku setiap bulan sekurang-kurangnya ada satu entry, yala macam rugi pulak orang dah tolong bayar domain untuk blog ni, so kena la hargai dan gunakannya.

Alhamdulillah, aku telah selesai peperiksaan akhir semester empat di UUM. Fuhh kejap je rasa dah dua tahun rupanya aku belajar. Masih berbaki dua tahun lagi. Sungguh pantas masa itu berlalu sama ada kita sedar atau tidak. Maka bermulalah cuti semester lebih kurang dua bulan jugak la. Memandangkan sekarang ni di bulan Ramadhan, maka masa banyak di rumah dan taktau nak buat apa lagi lah sepanjang cuti ni. Manfaatkan bulan mulia ini dengan sebaiknya.

Susah jugak nak memikirkan apa yang nak dibuat memandangkan aku tidak pernah bekerja ke apa pun. Alahaii.. Jadi apa yang harus lakukan sepanjang cuti semester ini.

Ini hanya short entry sahaja. Hahaha. Taktau nak taip apa lagi. Kbye.